Σύνδεση χρήστη

Εκτύπωση

CECTEK ATV

Την καινοτομία στη CECTEK οδηγεί το πάθος μας για την δημιουργία των πλέον ανταγωνιστικών και ασφαλών οχημάτων παντώς εδάφους (ATVs). Η εταιρεία έχει δημιουργήσει, για την δική σας απόλαυση, τα πλέον καινοτόμα οχήματα της κατηγορίας τους. Τα νέας γενιάς ATVs που διατίθενται στην Ελληνική αγορά έχουν εφοδιασθεί με επιπλέον ισχύ αλλά και με νέες λειτουργίες ιδιαίτερα φιλικές για τον αναβάτη,  υψηλές επιδόσεις, ιδιαίτερο στυλ και έμφαση στην οδική ασφάλεια.

Με το μοναδικό σχεδιασμό της CECTEK, εφοδιάζει όλα τα μοντέλα της με το πρωτοποριακής τεχνολογίας σασί υπέρ υψηλής ασφάλειας (Ultra secure Chassis System - UCS), με επιλεκτική τετρακίνηση (Fourway Drive Selection System - FDSS) παρέχοντας τέλεια ισορροπία και σταθερότητα ακόμη και σε ακραίες συνθήκες οδήγησης εντός και εκτός δρόμου

Το πατενταρισμένο χειριστήριο της εξασφαλίζει ευκολία στην επιλογή μεταξύ όλων των σχέσεων ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την μοντέρνα εμφάνιση των οχημάτων της.  
 
Κύρια Χαρακτηριστικά του Κινητήρα 500 EFI
O ισχυρός μονοκύλινδρος, τετράχρονος - υδρόψυκτος κινητήρας των τεσσάρων βαλβίδων, είναι εφοδιασμένος  με σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού (κλειστού βρόγχου - EFI - Electronic Fuel Injection) αποδίδοντας ομαλά και αξιόπιστα ισχύ που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη.
 
Το σύστημα κεφαλής - βαλβίδων  έχει σχεδιασθεί με την βοήθεια υπολογιστικών συστημάτων (CAE) με προσομοίωση όλων των συνθηκών λειτουργίας και τεχνογνωσία που πηγάζει από την τεχνολογία των κινητήρων αυτοκινήτων που η εταιρεία παράγει μεταξύ άλλων και για την MITSUBISHI MOTORS. Η σκληρή δουλειά των μηχανικών της CECTEK στοχεύει τελικά στην παραγωγή ισχυρών κινητήρων με τη βέλτιστη απόδοση στην κατηγορίας τους.